7. jun, 2022

Nye muligheter

Etter pandemi og "utstillingstørke" er det godt å være litt mer igang igjen. ;-)  Men det blir fremdeles litt begrenset for vår del. Ankelskade og Long Covid sørger for det enn så lenge. 

Så langt i år, har vi stilt på noen valpeshow i nærheten,  to dobbeltutstillinger og klubbspesialen, og "Plankevalpen".

På Divas første utstillingshelg, ble det BIR begge dager, og dag to gikk hun helt til topps og ble BIS valp!!  Helt utrolig! 

I Kristiansand måtte Lotta holde seg hjemme, og med Eevee ute av form, var det bare å kose seg, det ble en excellent allikevel og den første VG, og Jaksa og Reena ble beste tispe hver sin dag, to tyske hanner trakk de lengste stråene på hannhundsiden. :-) 

VI hadde også Match-show der alle de fire Sennenhundrasene var invitert, men det var kun Bernere og Grossere som stilte. 1 ble en herlig bernerhann, med Eevee på 2. og Reena på 3. ;-) 

Den andre utstillingshelgen til Diva, ble hun BIS 3 valp første dagen, og BIS valp den andre dagen! Utrolig morsomt at hun gjør det så bra, "lille frøet" mitt. 

På Klubbens spesial ble hun BIM valp, (BIR valp ble Isak aka Iskander Jacvingowy Gròd). 

Voksne: Lotta BIR m/Cert, og Eddi BIM m/Cert. 

Eevee 2.BTK, Reena Jacvingowy Gròd 3.BTK 

Både Lotta og Eddi har da to storcert. ;-) 

På Plankevalpen byttet Diva og Isak på rekkefølgen, Diva BIR og uplassert i BIS, Isak BIM. Ayida ble BIR jr. og Frodo BIR veteran. 

Del denne siden