11. jul, 2015

En rolig fredag.

Det er godt med sånne innimellom også og i går skjedde det ikke så mye. De har fått på seg hvert sitt halsbånd, og det var ikke noe særlig... 🤔 Men de venner seg til det, og nå etter å ha hatt det på i går og i dag, er det ganske greit, de skal ikke bare klø seg lenger.

Vi fikk klikket litt i går også da, valpene begynner å forstå godt at de må gjøre noe før klikket kommer, og det er moro!

Dog Tornado fra Nina Ottoson falt også i smak bokstavelig talt, de første gangene fyller jeg i alle kamrene med forskjellig godis, etter hvert øker vi vanskelighetsgraden ved å fylle i bare noen få. 

De er ganske matglade alle sammen, og de har også litt sans for pipeleker, så det vil bli relativt enkelt å belønne disse under trening senere vil jeg tro. De er så herlige, glade og positive som valper skal være.❤💋

I natt sov de fra rundt midnatt til 8.30!!! 😮🤩Jeg lå på sofaen og leste leeenge, ville ikke vekke de små når de sov så godt, men da den første kikket opp, gikk vi alle ut, og det ble noen skikkelige dammer.... 😉

Det var skikkelig godt med frokost også da, gjett om de var sultne! 🤪 De har ellers pleid å spise mellom 6 og 7. Frokosten gikk ned i en viss fart, og de fikk litt Cultura, det liker de godt!  

Del denne siden