17. jun, 2015

4 uker

De  vokser og ser ut til å trives de små!  

Vi har en familiebarnehage i nabolaget, og i dag var vi så heldige å få besøk av de største barna der, det var hyggelig for alle sammen,  selv om det kanskje hadde vært enda morsommere når valpene er litt større. 

Det var noen trøtte valper etterpå.... 

Det nye de har opplevd i dag i tillegg til besøket er å ha åpen melkebar ute i gresset.  De har også vært i spisestua og på kjøkkenet for første gang, to nye gulv som er annerledes å gå på enn det de er vant med.  I morgen skal de være lenger inne, så de blit litt mer vant til det også. 

Teppet er erstattet med en hundeseng, så de blir vant til å ligge på litt forskjellig underlag også, og de er riktig flinke til å gå på avisene så det er rent og fint i resten av "valpehagen". 

De spiser godt og menyen nå består av oppbløtt tørrfôr, Vom&Hundemat og malt kjøtt m/babygrøt.  Litt variasjon gjør magene bedre rustet til å tåle forandringer senere.

De har såvidt hørtklikkerlyden og begynt å forbinde den med noe spiselig, men det er et stykke igjen til den er betinget, men det er planene å jobbe med det resten av uka. 

Del denne siden