10. jun, 2015

Tre uker har gått....

...og de blir søtere for hver dag nå. De vokser mye, og nå er det slutt på å veie dem på kjøkkenvekta, se bildet. det er flere dager siden de fylte hele skåla, så nå må vi bruke andre metoder, kurv og bagasjevekt er et godt alternativ etter at babyvekta gikk i gulvet.

De reagerer på stemmene våre og kommer ivrig mot oss, de sjekker ut alt som kommer deres vei, er nysgjerrige og ivrige. 

Vi har hatt litt besøk og det er flott, det er jo nå framover den viktige sosialiseringa skal skje, så vi har gjerne besøk hver dag, som vi har hatt de siste dagene. 

De har begynt å spise rått kjøtt og babygrøt med cultura (så ikke de små magene skal få problemer) og det går ned på høykant. Små matvrak! Det er veldig spennende med fast føde, og de kunne nok spist mer enn det de foreløpig får, men vi tar det litt gradvis, så det blir litt mer for hver dag som går. Nå får de tre måltider om dagen, vi startet med to.

De er også veldig nysgjerrige på hva Karma får, og vil gjerne smake. 

Romy er mer ivrig til å snuse på de små nå, og er innom flere ganger om dagen for å hilse på de små, han har også begynt å stelle litt med dem, så han blir nok god å ha når Karma begynner å bli lei av pirajatenner og klor. For selv om vi klipper klør nesten daglig, vokser de så fort og blir så skarpe at det ikke er til å unngå at det blir ubehagelig til tider. 

Valpegården er snart ferdig og om det blir fint vær i helga, må vi nok innvie den da. Det blir spennende. 

Del denne siden