24. sep, 2015

Godt vi ikke kjeder oss.....

Det har vært travle dager både her hjemme og ikke minst på stallen i høst, å få tørket høyet har vært en stor utfordring i dette våte været, så vi har måttet ta inn litt og litt på låven og tørke det der. Det må snues mange ganger før det er skikkelig tørt, og en del har gått tapt, men heldigvis var 1. slåtten god, og det er nok mat! 

Her hjemme har vi hatt et lite hundebytte i noen uker, Karma har vært i Spydeberg, og Nickie har vært her, det har funka fint for alle parter, og Romy synes nok det er like bra å ha Nickie her som Karma, så lenge han har selskap. ;-) 

EuroDogShow ble en fin utstilling, se resultater annet sted. NIckie var med på utstillingstrening på Skedsmokorset, og det gikk veldig fint. Hun vokser seg til, har blitt større en sin mor og selv om hun akkurat nå er en "slengete tenåring", ser hun ut til å vokse seg til ei flott jente. ;-)

Vegar har begynt å hoppe igjen etter beinbruddet i mai, det tok sin tid, men nå er han i gang, og det er bra.

På Knykenlekene ble det en 6. og en 3. plass, og i Vikersund ble det en 2. plass, ikke galt etter et såpass langt avbrudd.

Treningsleir i Polske Szczyrk står for døren, det er årets høydepunkt! 

Fantastiske Mörn har flyttet inn i hjertene våre, så vel som hos de andre hestene, hun var ganske spinkel og tynn da hun kom, har nå lagt på seg og fått mer muskler, og utvikler seg i riktig retning. Formen er også stadig stigende, og kanskje får vi kjørt henne inn i løpet av høsten, det er i alle fall et håp om det.... ;-) 

Del denne siden