30. jul, 2014

Søte ferietid!

Dette har vært litt av en sommer, sydentemperaturer og badeliv, vi har målt opp til 26 grader i vannet, det er ikke helt vanlig her på berget... Litt i varmeste laget for pelsene innimellom, de har gravd groper i hundegården der det er litt kjøligere å ligge, så det er enten å parkere der eller i spisestua for å unngå den verste heten. 

Valpene har nå landet godt i sine respektive hjem og det går fint med dem alle, kullet har vært spesielt og så utrolig enkle valper å ha i hus! De lærer fort og er noen skikkelige sjarmører. VI låner lille Nickie litt nå mens familien er på ferie, det er skikkelig koselig. Karma leker en god del med henne nå, Romy er også flink lekeonkel og de viser sånn omsorg for lilleplutten! 

Før sistemann dro, ble det en kanotur/badetur med Nickie og Frodo, se bilde. De tok det med knusende ro, kikka litt på vannet, rusla litt rundt i kanoen og satte seg ned og ville ha litt kos. Da vi bada, la Nickie seg godt til rette oppå flytevesten min og sovnet, fikk dessverre ikke tatt noe bilde av det, da bagen med kameraet lå under vesten.

Nickie har fått være med til Eidsfoss for å hilse på Tåkadis og Lightfoot, det var mye spennende der! Hilste først på de tobente på gården, så snuste hun litt rundt, alle de nye luktene var veldig spennende. Etter en pause i bilen og litt vann, ble hun med opp der hestene sto, hun var helt borte og snuste på Lightfoot, gikk fram til ham selv, enda det var litt skummelt. Fikk sitte på armen og hilse på de andre, det var greit det også. 😎

Kailin er her nå, første dagen var det helt greit med henne og Karma, men så begynte Kailin å stjele maten til Karma, jaget henne vekk fra matskåla og det er ikke OK. Det syntes ikke Romy heller, så han forsøkte å stoppe tyven, uten hell. Så nå blir det fôring på forskjellige steder, noen ute og noen inne (dvs Kailin for seg selv og de andre sammen). ;-) 

Ferien går mot slutten, men vi skal kose oss litt til med base her hjemme. Miljøamling for Flying Team Vikersund på Norsjø Feriesenter blir nok bra, og en tur til Verdensutstillinga i Finland gleder jeg meg veldig til! Så blir det tur med gode kollegaer rett før start, en fin start på et nytt skoleår! 🙂 Men først skal vi nyte noen flere gode dager her hjemme. 😀

Del denne siden