30. jun, 2014

En fantastisk uke i Midtstulia Rekruttanlegg!

Forrige uke var viet til skihopping, det var Storsamling i Midtstulia i regi av Skiforbundet. Hopplandslaget var trenere flere av dagene og gjorde en kjempejobb. De er ikke bare gode forbilder for våre unge håp, men også gode trenere og flinke til å motivere! En fin gjeng! 

Barmarkstrening med landslagsgutta var stas for de minste og mye fin trening, her var det ting å ta med seg videre for alle! 

Også Sigurd Pettersen og landslagsjentene hadde en dag med alternativ trening, som gikk mye på koordinasjon og lek, mange av tingene gjorde vi da vi lekte "Følg lederen" da vi var små, moro! 

Selvsagt var det mye hopping hele uka, og mange hevet seg betraktelig i løpet av uka. 

Siste dagen ble det også satt en ny "rekord", Tahir var den første blinde til å gjennomføre et skihopp, han hoppet i K10 til stor jubel, etterpå hadde han et lite foredrag for de som var der og fikk diplom overrakt av Clas Brede Bråthen. 

Valpene flyttet inn i spisestua denne uka siden vi hadde koselig besøk som bodde i "valperommet". Overgangen gikk helt uproblematisk, og de fikk oppleve litt nye ting. Den lille støvsugeren er de jo vant til, men sentralstøvsugeren er jo noe helt annet... men ingen var skeptiske engang, de tråkker over slangen og snuser på den, eller bare går og legger seg. 

De er nå tilbake i valperommet, og i natt fikk de sove litt lenger, gjett om det var noen glade små som kom logrende og skulle ha kos, de måtte ha det før de kunne spise frokost! ;-) 

Denne uka starter vi klikkertrening en og en, de har blott vant til at det kommer et klikk når de får noe, men nå skal de lære hva klikket betyr. Vi skal også ut på tur og utforske skogen litt.

Disse dagene er så herlige med de skjønne, de er aktive og morsomme nå, og virker veldig harmoniske. ;-)

Del denne siden