22. jun, 2014

Endelig ferie!

Siste skoledag er omsider historie, det var en fin dag, men nå er det ferie - utrolig godt! 

Valpene utvikler seg i rasende fart nå, tiden går så alt for fort, og akkurat nå når de er på det aller søteste, skulle jeg gjerne hatt noen bremser å sette på...

De er 5 uker og vi er godt i rute. De har beveget seg på mange forskjellige underlag; Vinylbelegg, gress, belegningsstein, tepper, aviser tre, skumgummi, jord og sand. De har fått være ute når vi har brukt div. elektriske verktøy som sag og skrudrill, de har hørt gressklipperen, bassengpumpa, traktor som kjørte forbi osv. og de bryr seg ikke om noe av det uansett hvor de befinner seg. 

De gjør nå stort sett alle sine "forretninger" ute, jeg blir vekket tidlig om morgenen av en skikkelig pipekonsert, da bare måååå de, og har det skikkelig travelt, løper ned rampa og du ser lettelsen når de kan slippe ut det de har. De er flinke til å gi lyd når de skal på do ellers også, så da er det bare å slippe alt annet.... Nå er det bare aviser i en liten krok av valpegården, og foreløpig er de tørre....  De holder ikke hele natta gjennom uten å tisse, men ellers er de jo utrolig flinke. Karma har gjort en god jobb med dem der, så får vi bare prøve å videreføre det. ;-) 

Vi har hatt "minimennesker" på besøk, og det har gått veldig fint. Lille Ebba satt lenge hos valpene og koste med dem, hun var så flink og forsiktig! I dag har vi hatt en enda mindre tass her, og en av valpene fikk lov å tygge litt på fingeren hans, så ut som begge syntes det var ok. ;-) På denne tiden biter de jo ikke så hardt enda, så det er en fin tid å bli litt kjent på. ;-) 

I kveld skal de på vekta, en stund siden sist, og de har blitt ganske tunge siden sist, men alle vokser jevnt og trutt. De er ganske "knubbne" og gode, fine i pelsen og skikkelig herlige å kose med. ;-) 

Del denne siden