5. jun, 2014

Valpene er tre uker gamle.

Valpene utvikler seg nå i vanvittig fart, de har begynt å få tenner, men er ikke pirajaer enda. ;-) De leker, logrer og knurrer, prøver å bite hverandre osv. De beveger seg ganske mye rundt i kassa, men er ikke helt støe på labben enda, så de tumler overende og er bare sååå søte. ;-) De hører veldig godt nå, og reagerer raskt på stemmer, som regel ved å komme mot oss, selv om det ikke er alltid de oppfatter hvor lyden kommer fra enda. Da sitter de gjerne og lytter for å finne det ut.
De har fått sin første markkur; æsj så ekkelt! De første måltidene har vært mer populært, de får da malt kjøtt med passe temperatur, og det går ned på høykant, etter et par dager med små smaksprøver av kjøtt får de babygrøt med kjøtt i, og så blir det mer og mer likt vanlig hundemat etterhvert. :-) Selv om de ble født litt tidlig, er de i rute nå. :-)
Karma er like omsorgsfull, men legger seg nå mer ved siden av kassa og bare holder oversikt. Romy kan gjerne være med inn på valperommet, så han får lov til å sove her inne om natta nå, det synes han er veldig stas. Men Karma liker ikke når han kommer for nær kassa, da sender hun ham et blikk så han snur raskt og legger seg, han har i alle fall respekt for damen. ;-)

Del denne siden