5. jan, 2014

Hotellhund / Byhund ;-)

Siden hoppteamet skulle ha trening i Kremmerlia både lørdag og søndag, ble det til at vi fant oss et hotellrom i Lillehammer. Vi fikk et helt greit rom, rent og ordentlig, hyggelig betjening og god mat på Clarion Collection Hotel Hammer.

Da vi kom til hotellet, var det kaffe og vafler, bare å forsyne seg, vi stekte vaflene selv da, men da ble de jo veldig gode og helt nystekte. Kveldsmat med salater, pasta og brød/pålegg var et godt alternativ, men vi hadde lyst på middag, så vi tok en tur på Churrascaria der vi fikk kjempegod mat, god service og var gode og mette etterpå.  

Anbefales om du vil ha en litt annerledes matopplevelse og er sulten - for det var utrolig mye å smake på....

Det er ikke akkurat sentrumsnære strøk vi bor i, og bylivet er ganske ukjent for vår lillemann Romy, han hadde ikke noe imot å være hotellhund, og slo seg fort til ro og sov mellom sengene våre. Han knytter seg mer til Vegar når vi bor så tett, og da Vegar snudde på seg på kvelden gikk han bort og la hodet i hånda hans. :-)  Han har ellers vært litt tilbakeholden, pga opplevelser med barn tidligere føler han seg ikke 100% trygg på dem og holder litt avstand.

Å gå tur i bygatene er fin trening, og en lørdagskveld/natt er det ikke stille i Storgata. ;-) Det kom en fyr løpende etter oss og ropte, lurte på om ikke hunden hans kunne få hilse på Romy. Så ingen hund først, men så tittet det en Chihuahua ut av jakka hans. Romy gjorde seg riktig så grom, men frøkna satte øynene i ham, så han snudde om og dempet henne litt før han forsiktig prøvde å ta kontakt, da besvarte hun kontakten litt, før hun sa fra til ham at egentlig ville hun nok helst være i fred, og som den gentleman han tross alt er, gikk han unna og viste med all tydelighet at han ikke hadde tenkt noe annet... ;-)  En gjeng "sang" julesanger, det var vel egentlig mere roping og skriking enn sang, men jeg kjente jo igjen enkelte toner og teksten i alle fall...   

Fin bytrening å gå forbi både støyende folk, dører der høy musikk velta ut, bjeffende hunder osv. Under et tre satt en stor rød brannete katt og bare så på oss.... Romy hadde god lyst til å sjekke det dyret litt nærmere, men ble med videre -om enn litt motvillig.

Den eneste utfordringa var å finne et sted å gjøre fra seg, men etter en stund fant vi litt grønt og litt snø, der det gikk an, og det var lys der også så det gikk fint å ta opp. Flinke gutten som gjør det enkelt for mor. ;-)  Ingen sak å ha med seg grosser på hverken hotelltur eller bytur. ;-)

Del denne siden