29. des, 2013

Romjulstreffet 2013

I dag har vi hatt årets Romjulstreff, det 23. i rekken, en lang og god tradisjon! Det er litt forskjellig hvor mange hunder og eiere vi samler, men i år var det en Entlebucher og 6 Grossere med sine respektive familier som møttes i Bødalen. Først gikk vi en tur i skogen, som for dagen ikke akkurat var tørr, men med sol og fint vær. Turen gikk opp til Aukevarden, et fint utsiktspunkt på toppen av Aukeåsen, med utsyn over Oslofjorden inn mot byen og over til Nesodden. Vi gikk ned på baksiden av åsen, så det ble en liten runde ut av det. Hundene lekte og koste seg, og selv om noen av gutta brumma litt og skulle kjekke seg, foregikk alt ganske så gemyttlig, på tross av at det var med to tisper med løpetid. En herlig gjeng, både de på to og de på fire ben, så det ble en kjempekoselig tur. Moro også at de to edste holder koken så bra, Nickie var 10 og Rici var 9 i september, det er et år og en dag mellom dem ;-) De hadde ingen problemer med å holde tritt med "ungdommen".

Etter en fin tur i skogen, trakk vi som vanlig inn til gløgg, kaffe og julebakst, det ble ganske fullt rundt bordet, så hvis det kommer like mange neste år må jeg kanskje vurdere å ommøblere litt før treffet? ;-)

Tusen takk til alle som kom og bidro til å gjøre dagen så utrolig koselig. Nå ligger det 3 slitne og fornøyde hunder rundt bena mine, jeg tror de er veldig enig i at det har vært en super dag! :-)

Del denne siden