Romy
Romy

Litt om oss....

Valpehus/gjestehus

Valpehus/gjestehus

Hei!

Velkommen til våre nye hjemmesider, det kommer nok til å ta tid innen de er ferdige, men kikk innom da vel.... ;-) 

Vi bor i skogkanten i Bødalen, Asker kommune, Viken fylke,  omtrent midt mellom Oslo og Drammen, og familien består av Erik og Lisbet, og sønnene Bendik, Vegar og Sindre, samt Martin som har flyttet hjemmefra.

I dag har vi tre hunder her hjemme, Entlebucheren Night Owl Dawn Redwood of Fleming at Bjerkhaug - Dawn, Grosserne Eevee av Bjerkhaug (Eevee) og Dvina av Bjerkhaug (Dina)  . Vi har som regel også noen tisper ute på fôr. 

 I tillegg til hundene har vi islandshesten Gleði f.11. juni-17,  som er så heldig å få være fjellhest på Bjødnastølen i Etnedal, der det er mer enn nok av kompiser. ;-) 

Valpekull

Vi har valper når det passer sånn, valpene bor inne med oss eller vi lager valperom i uthuset og bor der sammen med dem.  Valpene vokser opp i et stimulerende miljø, og de får mulighet til å utvikle seg optimalt både fysisk og mentalt. Vi starter med tidlig stimulering når valpene er 3 dager gamle og når de begynner å bevege seg rundt blir valpegården beriket med nye ting som stimulerer dem optimalt og gjør dem trygge og stabile og sunne.

Vi følger ellers anbefalingene i Puppy Culture-programmet, for å gi valpene den best tenkelige start.

Vi forsøker å bidra til at hver eneste valp får "riktig" hjem og valpekjøperne får den valpen som passer best. 

Det er derfor viktig at vi blir litt kjent med valpekjøperne på forhånd, så vi vet hva de ønsker og kan bidra til at både valp og valpekjøper blir fornøyde. ;-)

Bor du i nærheten og kunne tenke deg å være fôrvert, hører jeg gjerne fra deg. 

Gode betingelser!  Å være fôrvert skal være gunstig. 😉

Dawn og Eevee på Bjødnastølen.

Dawn og Eevee på Bjødnastølen.

Del denne siden